Meer resultaten voor gezelschapsspellen mechelen

 
gezelschapsspellen mechelen
Gezelschapsspel Mechelen Te koop 30 in Mechelen 2dehands.be.
De uitdaging bestaat erin de grootste ondernemer van Mechelen te worden. Met handelszaken als De Rijdende Kip, het Speelgoedmuseum, garage Juma, t Gulden Anker en Radio Reflex. Hoe meer grondgebied je kan bemachtigen in het centrum van de stad, hoe beter.
lenen
De Spelfanaat verhuist na 15 jaar Mechelen Gazet van Antwerpen.
05/08/2017 om 0459: door Stijn Van de Sande, Sven Van Haezendonck. De Spelfanaat, een winkel gespecialiseerd in gezelschapsspellen, zit momenteel nog in het centrum van Mechelen maar verhuist eind dit jaar naar de Putsesteenweg. De ruimte daar is groter en er is ook meer parkeergelegenheid, klinkt het.
lenen zonder bank
Demo-spel Gezelschapsspellen, Magic, Bushido, buitenspellen, board games.
De speciaalzaak voor board games, miniature games, Magic The Gathering, Bushido, buitenspellen, gezelschapsspellen voor kinderen en zoveel meer! Vind meer dan 1000 artikels in onze webshop of bezoek onze winkel in Leuven. We organiseren ook spellenavonden, toernooien en home parties.
spouwmuurisolatie
Spelmagazijn, de grootste keuze aan gezelschapsspellen Spelmagazijn.
Hieronder vindt u een overzicht van alle gezelschapsspellen, bordspellen en kaartspellen. Door gebruik te maken van de zoekopties, kan u gezelschapsspellen terugvinden op soort spel, taal, leeftijd, speelduur en/of aantal spelers. Met de schuifbalk kan u aangeven in welke prijsklasse u gezelschapsspellen zoekt.
Spelfanaat Voor het betere gezelschapsspel en aanverwanten.
Wij werken volop aan een nieuwe Website/Webshop dus als je een spel graag zou willen en het staat hier niet bij aarzel niet ons te contacteren 015/345907 of stuur een berichtje via Facebook Spelfanaat Mechelen want hiet zijn ondertussen al enkele weken geen nieuwe artikels meer ingezet.
Gezelschapsspel Mechelen Mechelen Blogt.
Door Bjorn Gouden Elf geplaatst op 20 juli 2009. Gisteren zondag was ik op de markt in Heist op den Berg toen plots mijn oog viel op de naam Mechelen. Ik dacht: hee, kijk eens aan. Blijkbaar was het een gezelschapsspel over Mechelen met een bord dat heel Mechelen bestrijkt én de randwijken.
Gezelschapsspellen Mechelen goudengids.be.
20 resultaten voor gezelschapsspellen Mechelen. 1 De Spelfanaat. Keizerstraat 14, 2800 Mechelen. Zaterdag 1100: 1800.: Kerkstraat 34, 2570 Duffel. Zaterdag 1000: 1300.: Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km. Hendrik I-Lei 16, 1800 Vilvoorde. Zaterdag 900: 1800.:
Spelfanaat Voor het betere gezelschapsspel en aanverwanten.
Uit liefde voor bordspelen ontstond in 2003 De Spelfanaat te Mechelen. Opgericht door Luc Baetens, en later bijgestaan door Ronny, groeide Spelfanaat Mechelen uit tot een begrip in de gezelschapsspel en hobby-wereld. Daar het vertier van het grote publiek zich meer en meer richting de huiskamer verplaatste en er steeds meer interesse kwam in gezelschapsspelen, miniature games, card games en puzzels, was de tijd rijp om een tweede winkel te openen. In 2010 zag deze winkel het daglicht te Leuven en kon een nieuw hoofdstuk beginnen in het spannende verhaal van De Spelfanaat. Door de jarenlange ervaring hebben we een ruim aanbod van 800 gezelschapsspellen opgebouwd waarin ieder zijn gading kan vinden.
Speelgoedmuseum Mechelen.
Pijnig niet langer je hersenen. In het Speelgoedmuseum kan je immers hersenbrekers, volksspelen en gezelschapsspellen op groot formaat huren. Een prettig tijdverdrijf en veel ambiance! Download hier de brochure en het aanvraagformulier of stuur een mailtje naar uitleendienst@speelgoedmuseum.be! Heb jij een vaste hand?

Contacteer ons