Zoeken naar Lommelse

 
Lommelse
Lommel, het nieuws Internetgazet.
Voor het twaalfde jaar op rij organiseerde Postzegelkring De Eik in de Stedelijke Bibliotheek de voorbije weken meerdere workshops ter gelegenheid van de Week van de Amateurkunsten. Leerlingen van de Lommelse lagere scholen konden kennismaken met het postgebeuren door de eeuwen heen.
Dakwerken Lommel
Lommelse Sahara Lommel 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Mooi gebied met bos, zand en water waar het voor jong en oud aangenaam om te wandelen is. Leuke uitkijktoren met zicht op de hele omgeving met plaatjes van wat je in de verte ziet. Stel een vraag over Lommelse Sahara.
lommel
KSA de Lommelse blauwvoeters Anno 1916.
Beste leden, Beste ouders, Zoals sommige onder jullie misschien al vernomen hebben, pakt KSA de Lommelse Blauwvoeters dit werkjaar met een geheel nieuw concept uit. Op zaterdag 28 april as. verwachten we de leden met hun vader, nonkel, peter of ander mannelijk familielid om 10u aan onze burcht voor de eerste editie van de vader/zoon-actviteit.
ing
Lommelse Tennisclub vzw.
Jump 4 fun. Welkom op de website van de Lommelse Tennisclub. De Lommelse Tennisclub werd in 1961 gesticht onder de benaming Lommel Tennisclub LTC, wat later veranderd werd in Lommelse Tennis Club Zoals dit met veel sportclubs het geval is, ontstond LTC uit het enthousiasme van enkele liefhebbers.
Startpagina Stad Lommel.
Het belooft een spetterende zomer te worden met optredens van Jebroer, Baba Yega, Niels Destadsbader, Het Zesde Metaal en zelfs Get Ready! Gratis lezing Bruno Vanobbergen, kinderrechtencommissaris. Al 7 jaar komt Bruno Vanobbergen als Kinderrechtencommissaris op voor de belangen van alle kinderen.
Lommelse Ondernemersclub.
Vervoeg je bij 240 andere lokale bedrijven. Gratis toegang of kortingen tot events. Profielpagina op onze website. Word ook lid! Lid in de kijker. Het potentieel van diepe geothermie voor Lommel en de rol van warmtenetten. Nieuwe website online. Copyright Lommelse Ondernemersclub.
Lommel Wikipedia.
De stad Lommel kent een aantal bossen, natuur en heidegebieden waaronder het Pijnven, De Watering en de Lommelse Sahara. Het dialect van Lommel het Lommels hoort tot het Oost-Brabants, en niet tot de West-Limburgse dialecten, hetgeen samenhangt met de bijzondere geschiedenis van de plaats.
Lommel SK Bouwen aan toekomst en sport.
Het niet afmaken van kansen breekt Lommel SK zuur op. Wedstrijd Verslag 13/05/2018. Lommel SK heeft haar derde wedstrijd in de eindronde met 21: verloren van KFC Dessel Sport. Vooral het niet benutten van meerdere kansen is de Noord-Limburgers zuur opgebroken.
Lommelse Schuttersgilden.
Wenst U meer informatie over het ontstaan van deze vzw, neem dan een kijkje op de page geschiedenis van deze website. Verder kan je ook raadplegen wie de bestuursleden zijn binnen vzw De Lommelse Schuttersgilden. Tot slot zijn er enkele nuttige links die U eens kan bekijken.

Contacteer ons