Meer resultaten voor gezelschapsspellen gent

 
gezelschapsspellen gent
Zomerspel 2021.
Wij zorgen voor speluitleg en je kan meteen van start. Uiteraard helpen we je ook om je spellenkast uit te breiden of te optimaliseren door de organisatie van de tweedehandsbeurs en het aanbod in de winkel. Een expert zone met recente spellen en speluitleg. Een grote spellenwinkel met de grootste bordspel-toppers. Zaterdag 29 en zondag 30 Mei 2021 zijn het uitgelezen moment om met je familie of kinderen een uitstap te maken en een geheel nieuw spelwereld te ontdekken! Op Zomerspel speel je authentieke gezelschapsspelen, met elkaar, rond de tafel. In de familiezone worden spellen voor alle leeftijden voorzien van speluitleg om plezier te garanderen voor de hele familie. Daarnaast is er nog onze kids-corner waar de kinderen zich kunnen uitleven met knutselprojecten, kleurplaten Voldoende animatie om de dag door te komen. Eventjes genoeg gespeeld? Grote honger of kleine knabbel? Ook dit jaar voorzien we een bar met de nodige verfrissingen en kan er aangeschoven worden voor diverse maaltijden om het energieniveau op peil te houden. Een familiezone met spellen vanaf 6 jaar met speluitleg.
GTG-Gent Activiteiten GTG Gent.
BE Speel-o-theken.
U kan daarnaast ook een kijkje nemen op de website http//www.vlaams-spellenarchief.be.: 1 Provincie Antwerpen. 2 Provincie Limburg. 3 Provincie Oost-Vlaanderen. 4 Provincie West-Vlaanderen. 5 Provincie Vlaams Brabant. 6 Provincie Brussel. vzw De Schatkast, speel-o-theek Brasschaat. Iedereen van baby tot volwassene die graag een kijkje komt nemen of een spel wil ontlenen, is welkom. We geven graag hulp bij het zoeken naar een spel of uitleg bij een specifiek spel of. Willy Vandersteenplein 1. Tel: 03236 08 00. Monnikenheide Emmaüs vzw. Tel: 03/ 385 38 47. GSM: 048429 92 90. Lijsterbolstraat 5 A. mensen met een handicap of in revalidatie. Stad Turnhout, speelotheek Wobbeltje. Campus Blairon 200. 014 40 96 33. Alle kinderen tussen 0 en 13 jaar. Ook aanbod van aangepast materiaal voor kinderen met een handicap.
Spelgezel Storesquare.
De Spelgezel is dé spellen-speciaalzaak met duizenden bordspellen en kaartspellen. Je kan komen snuisteren in onze winkel te Gent. We helpen je graag met advies en staan altijd voor je klaar. Je vindt er de tofste gezelschapsspellen voor de hele familie.
KIDDO.net.
All Inclusive, een gezelschapsspel over inclusie. Een gezelschapsspel over inclusieve opvang? Dat willen we niet missen! KIDDO trommelde zes spelers op en Neelke Dewulf. Als inclusiecoach bij Stad Gent bedacht zij het bordspel All Inclusive, waarmee ze de spelers uitdaagt.
spellenverhuur.
Wij kunnen u daarbij helpen door een paar leuke spellen te plaatsen, groot, stevig en herkenbaar. Dit is duur zeker. Voor elke beurs is er iets uit te werken. U kan bij Spellenverhuur.be" terecht voor de huur van één of meerdere grote gezelschapsspellen en/of volksspelen.
De Bokkensprong, Sint-Amandsberg FORUM-Federatie vzw Gezelschapsspellenclubs.
De Bokkensprong organiseert elke maand drie spelmomenten op even veel locaties in Oost-Vlaanderen, waaronder ook in de Gentse deelgemeente Sint-Amandsberg. Behalve in Sint-Amandsberg wordt er ook elke maand gespeeld in Sinaai en Beveren. Iedereen is daarbij welkom, ook gezinnen met kinderen vanaf ca.
spellenbeurzen spellenclub.sint-truiden.
En bij gezelschapsspellen is dat niet anders. Gedurende het hele jaar worden er overal ter wereld spellenbeurzen georganiseerd. Soms ligt de nadruk vooral op rollenspelen, dan weer op ruilkaartspellen bvb Magic The Gathering' maar op de meeste beurzen gaat de aandacht toch naar de moderne bord en kaartspellen.
Spellenfestival.
Je straalt net als ons de passie uit om mensen kennis te laten maken met nieuwe spellen. Je bent bereid om mee te helpen met de opbouw en afbraak van het spellenfestival. Je bent bereid om mee te helpen aan de ingang bij het controleren van tickets, etc. Je kan je mobiliseren de dag zelf naar het Spellenfestival tot aan de zaal. Waar zorgen wij voor.: Wij voorzien een gratis inkom ticket. Wij voorzien eten en drinken voor jou als je meer dan 1 shift helpt als vrijwilliger. Wij voorzien een vergoeding 1 of 2 bordspellen als je je opgeeft als demonstrateur. Wij voorzien afwisseling zodat je ook zelf kan genieten van de beurs. Dank aan onze. Dankzij onze sponsors partners kunnen we jullie een dag vol spelplezier aanbieden. Wil je zelf ook ons evenement steunen?
Cartamundi gepersonaliseerde speelkaarten, kaartspellen en bordspellen.
You" are natural leaders in our industry, always solving my problems." Marketing Director Netto Polska. I" believe you did a great job and everything looks brilliant." Belgian Red Devils 2018. Perfecte match Rode Duivels Cartamundi. Speelkaarten sinds 1765. Lees hier het verhaal.

Contacteer ons