Op zoek naar gezelschapsspellen voor ouderen?

 
gezelschapsspellen voor ouderen
Spellen voor Slechtzienden bestellen Low Vision Shop.
Anoniem: Mijn" bestelling was verkeerd geleverd. Werd snel opgepakt. Anoniem: Klantvriendelijkheid" is niet te beoordelen omdat er geen contact is geweest. Ongetwijfeld zal dit ook goed zijn. Gebaseerd op de snelle service va Lees meer." Anoniem: Snelle" bezorging Lees meer."
Goedkoop geld lenen
SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Je bent voor een keertje een aap en moet bananen verzamelen om te overleven met je ruimteschip. Neem alle puntjes, maar pas op voor de spookjes! Torpedeer je vijand; maar wees voorzichtig voor de Rode Kruis schepen! Bescherm de aarde tegen deze UFO aanval.
Hypotheek simulatie
Spelplus: leuke spellen voor ouderen en dementerenden.
Bezoek dan onze webshop. SpelPlus Spellen voor ouderen en meer. Al een aantal jaren verkopen wij met veel plezier gezelschapsspellen speciaal voor ouderen en mensen met dementie. Spellen die speciaal voor hen ontwikkeld zijn en bestaande spellen die aangepast zijn.
tele-assistance-senior.fr
SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Dankzij de tientallen spelletjes die je hieronder vindt, kan je jezelf vele uren bezig houden en zal dit je plaats worden voor veel ontspanning. Neen, het zijn geen spelletjes waar je tientallen mensen moet neerschieten of met een auto mensen moet omver rijden.
SpelPlus, Spellen voor ouderen.
Animatie voor bejaarden.
Coöperatieve spellen Producten Webshop Earth Games Spelmaterialen met een positieve invloed.
Coöperatief gezelschapsspel 64. In coöperatieve gezelschapsspellen staat samenwerking centraal. In deze samenwerkingsspellen speel je niet tégen elkaar maar mét elkaar. Met deze coöperatieve spelvormen leren kinderen overleggen, naar elkaar luisteren, samen beslissingen nemen en creatief denken. Vanaf 3 jaar t/m voor volwassenen!

Contacteer ons