Meer resultaten voor gezelschapsspellen voor groepen

 
gezelschapsspellen voor groepen
De Kinderbrouwerij een nieuwe toekomst voor Brouwerij St.-Joris Reningelst.
Kleine en grote groepen kunnen een competitie spelen met ons Ladderspel! We serveren er onze biologische huisbieren Rookop en Keikoppenbier, biologische tuinsappen en lekkere hoeveproducten voor jong en oud. Op warme dagen is ons hoeve-ijs onklopbaar, lekkerbekken zijn dol op onze klakkaards.
Dymo
Buitenspeeldag: 10 minispelletjes Tumult.
De spelers staan achter elkaar in een kring. Iedereen legt zijn handen op de schouders van degene die voor hem staat. Vervolgens gaan alle spelers tegelijkertijd door de knieën. Iedereen komt dus op de schoot terecht van degene die achter hem staat.
online lening aanvragen
Educatieve spelen Gemeente Brecht.
Scholen / Groepen. Wild van water. Wild van water is een educatief pakket voor het basisonderwijs met als doel dat leerlingen meer water drinken en voldoende en op een natuurlijke wijze plassen. De bibliotheek van Brecht biedt een Wild van Water koffer aan voor de Brechtse scholen.
fly simulator
Zoeken Spelen.
Wie 6 gooit mag naar de appel lopen en er van beginnen eten, tot de volgende 6 gegooid wordt. Speluitleg Beide spelers hurken neer met een stok in de knieholte. De armen worden onder de stok gestoken, met de handen voor de knieën gevouwen.
kruiswoordraadsel
Gezelschapsspellen kopen?
Tot de meest geliefde gezelschapsspellen behoren traditioneel spelvormen zoals kaartspellen en bordspellen. Deze kunnen in sommige gevallen met 2 personen gespeeld worden, maar zijn vaak ontwikkeld om met grotere groepen mensen gespeeld te worden. Ben jij echter specifiek op zoek naar een gezelschapsspel voor 2 personen?
hellend dak
Bordspellen van 999 Games bij Spelmagazijn Spelmagazijn.
Er werken een dertigtal mensen voor 999 Games. 999 Games heeft er mee voor gezorgd dat het tijdverdrijf spellen spelen in België en Nederland open getrokken wordt naar een groot publiek. Ze richten zich met hun gezelschapsspellen niet op één specifieke doelgroep, maar hebben voor elk wat wils. Hun spellen zijn onder te brengen in drie grote groepen nl.
ScoutingDump Uitgewerkte groepsspellen.
Spellen voor grote groepen. Alle categorieën /. Naam Beschrijving Bestandstype Downloads. Strategokaartjes voor levend stratego. Printen, uitknippen en je hebt hele. Groepsspel Wie is de Mol? Vier uitgewerkte activiteiten die samen een groepsversie vormen van het tel. Volledig uitgewerkte beschrijving van een Cluedospel, inclusief posten en e.
Indoor Teambuilding Originele ideeën voor het organiseren van een geslaagde Teambuilding activiteit.
Een Indoor Teambuilding is dé teambuildingactiviteit bij uitstek voor groepen die niet verrast wensen te worden door minder mooi weer. In onderstaande indoor teambuildingactiviteiten vindt u vast uw gading. U wilt uw team de ervaring van een escape room geven, maar u kunt geen ruimte vinden die groot genoeg is om uw 30 50 100 werknemers.
De leukste spellen en activiteiten voor een groep.
De spelers proberen een lepel vol eten uit de pan mee te nemen en die aan de andere speler te voeren. Een hilarisch spel, wat voor veel plezier en rommel zorgt. Ratten en Raven. De deelnemers worden verdeeld in twee groepen, de ratten en de raven.
Spelplus: leuke spellen voor ouderen en dementerenden.
SpelPlus biedt een ruim assortiment met gezelschapsspellen voor ouderen en mensen met een beperking. Spellen voor de interesses en mogelijkheden van ouderen. De spellen in onze webshop zijn van extra stevige kwaliteit, vaak in een grotere uitvoering en houden rekening met de interesses en mogelijkheden van de ouderen. Zo is er het reminiscentie-spel Blik op Vroeger, zijn er spellen met geuren, speciale puzzels vaak duurzaam gemaakt van hout, bordspellen en bewegingsspellen. Zoekt u een plezierig tijdverblijf voor ouderen, uw vader of moeder? Een cadeau voor oma of opa? U vindt het in de webwinkel van SpelPlus! Puzzels en spelletjes voor ouderen. Veel spelletjes zijn geschikt voor ouderen om samen in groepen te spelen zoals in verzorgingshuizen en de dagopvang.

Contacteer ons