Op zoek naar gezelschapsspellen voor groepen?

 
gezelschapsspellen voor groepen
Zoek een spel.
Aantal groepen: tot. Als je het aantal wil ingeven met een rangeslider moet je javascript opzetten. Leeftijd: tot jaar. Als je het aantal wil ingeven met een rangeslider moet je javascript opzetten. Als je het aantal wil ingeven met een rangeslider moet je javascript opzetten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Geld lenen zonder bank
5x leuke spelletjes waar je enkel pen en papier voor nodig hebt Seks Relaties Nina HLN.
Deze 5 gezelschapsspelletjes kan je met iedereen op het familiefeest spelen, en je hoeft er geen dure spellen voor in huis te hebben. Pen en papier volstaan voor een dosis familiaal spelplezier. Succesnummer op elke gelegenheid met een groot gezelschap is Time's' Up. Het is een bestaand gezelschapsspel dat je zo in de winkel kan kopen, maar met pen en papier kan je het spel ook zelf maken. Verdeel het gezelschap in minimum twee verschillende groepen, maar je kan zoveel teams maken als je wil.
leningen
Leuke spellen om op oudjaarsavond te spelen Kunst en Cultuur: Feestdagen.
Er zijn uiteraard nog talloze andere spellen. Denk aan gezelschapsspellen zoals Carcasonne, Kolonisten van Catan en Monopoly die zeker de moeite waard zijn om te spelen tijdens oud en nieuw. Ook kun je speciale partygames doen voor spelcomputers. kijk toch lekker tv maar bedenk er zelf een spel bij.
taxi
Spelhuis Bordspellen voor groepen Spelhuis.
Ben je gek van Weerwolven, Codenames, Times Up, dan zit je goed bij onderstaande selectie van spellen die gespeeld kunnen worden door groepen. Bij ons is Sarah hier helemaal gek van en de specialist ter zake. Je kan haar altijd vragen voor wat persoonlijk advies.
Spellengek top 10: grote groepen.
Spellengek top 10: grote groepen. Onze favoriete spellen voor 6 spelers of meer. Eindelijk een echt leuke partygame. Fische Fluppen Frikadellen. Het enige spel waarbij je met meerdere borden samen kunt spelen waardoor extra tijdsdruk ontstaat. De grote Dalmutti. Melig spel dat juist leuk is doordat het niet eerlijk is.
Wie weet een gezelschapsspel voor 10 personen: Speladvies Bordspelmania.
Dit is een tactisch dobbelspel met als thema Formule Eén / Grand Prix. Je moet goed opletten in welke versnelling je zit en op tijd op of juist terugschakelen. Volgens mij moet je hiervoor naar de spellenspeciaalzaak. Weerwolven van Wakkerdam schijnt een heel leuk spel te zijn voor groepen van deze omvang.

Contacteer ons