Meer resultaten voor gezelschapsspellen voor groepen

 
gezelschapsspellen voor groepen
Spelhuis Bordspellen voor groepen Spelhuis.
Type spelers /. Ben je gek van Weerwolven, Codenames, Times Up, dan zit je goed bij onderstaande selectie van spellen die gespeeld kunnen worden door groepen. Bij ons is Sarah hier helemaal gek van en de specialist ter zake. Je kan haar altijd vragen voor wat persoonlijk advies.
lenen
Gezelschapsspellen Spellen met vrienden LeukeSpellen.info.
Kleine spellen die je kan spelen met alleen een pakje kaarten, wat dobbelstenen, pen en papier of een woordenboek: gezelschapsspellen kun je vaak overal spellen, en met elk gezelschap. Deze spellen zijn geschikt van groot tot klein. Speel eens het woordenboekspel met kinderen, je kleine neefje. Een leuk en leerzaam gezelschapsspel tegelijk! Of verras vrienden en familie met een quiz, of een potje Yathzee! Biggen, een snel en gezellig drankspelletje, die gebruik maakt van het Biggen spel. Triviant Trivial Pursuit is een bordspel waarbij door beantwoording van vragen over verschilende categorieen gewonnen kan worden. Stad Land Rivier. Bedenk zo snel mogelijk een woord voor categorie.
backlinks
Wie weet een gezelschapsspel voor 10 personen: Speladvies Bordspelmania.
Je moet goed opletten in welke versnelling je zit en op tijd op of juist terugschakelen. Volgens mij moet je hiervoor naar de spellenspeciaalzaak. Weerwolven van Wakkerdam schijnt een heel leuk spel te zijn voor groepen van deze omvang. Zelf heb ik het nooit gedaan.
kbc
Spellengek top 10: grote groepen.
Spellengek top 10: grote groepen. Onze favoriete spellen voor 6 spelers of meer. Eindelijk een echt leuke partygame. Fische Fluppen Frikadellen. Het enige spel waarbij je met meerdere borden samen kunt spelen waardoor extra tijdsdruk ontstaat. De grote Dalmutti. Melig spel dat juist leuk is doordat het niet eerlijk is.
Leuke spellen om op oudjaarsavond te spelen Kunst en Cultuur: Feestdagen.
Er zijn uiteraard nog talloze andere spellen. Denk aan gezelschapsspellen zoals Carcasonne, Kolonisten van Catan en Monopoly die zeker de moeite waard zijn om te spelen tijdens oud en nieuw. Ook kun je speciale partygames doen voor spelcomputers. kijk toch lekker tv maar bedenk er zelf een spel bij.
7 leukste spel ideeën voor grote groepen groepsspelen. 7 leukste spel ideeën voor grote groepen groepsspelen.
Wie is de Mol Spellen voor groepen buiten en binnen. Dit spel mag natuurlijk in onze top 7 van spellen voor grote groepen niet ontbreken. Iedereen kent namelijk het zon beetje meest bekeken groepspel op de Nederlandse tv: Wie is de Mol.
5x leuke spelletjes waar je enkel pen en papier voor nodig hebt Seks Relaties Nina HLN.
Deze 5 gezelschapsspelletjes kan je met iedereen op het familiefeest spelen, en je hoeft er geen dure spellen voor in huis te hebben. Pen en papier volstaan voor een dosis familiaal spelplezier. Succesnummer op elke gelegenheid met een groot gezelschap is Time's' Up. Het is een bestaand gezelschapsspel dat je zo in de winkel kan kopen, maar met pen en papier kan je het spel ook zelf maken. Verdeel het gezelschap in minimum twee verschillende groepen, maar je kan zoveel teams maken als je wil.
Bordspellen van 999 Games bij Spelmagazijn Spelmagazijn.
Er werken een dertigtal mensen voor 999 Games. 999 Games heeft er mee voor gezorgd dat het tijdverdrijf spellen spelen in België en Nederland open getrokken wordt naar een groot publiek. Ze richten zich met hun gezelschapsspellen niet op één specifieke doelgroep, maar hebben voor elk wat wils. Hun spellen zijn onder te brengen in drie grote groepen nl.

Contacteer ons