Meer resultaten voor gezelschapsspellen voor groepen

 
gezelschapsspellen voor groepen
5x leuke spelletjes waar je enkel pen en papier voor nodig hebt Seks Relaties Nina HLN.
Deze 5 gezelschapsspelletjes kan je met iedereen op het familiefeest spelen, en je hoeft er geen dure spellen voor in huis te hebben. Pen en papier volstaan voor een dosis familiaal spelplezier. Succesnummer op elke gelegenheid met een groot gezelschap is Time's' Up. Het is een bestaand gezelschapsspel dat je zo in de winkel kan kopen, maar met pen en papier kan je het spel ook zelf maken. Verdeel het gezelschap in minimum twee verschillende groepen, maar je kan zoveel teams maken als je wil.
opkoper auto met schade
Spelplus: leuke spellen voor ouderen en dementerenden.
SpelPlus biedt een ruim assortiment met gezelschapsspellen voor ouderen en mensen met een beperking. Spellen voor de interesses en mogelijkheden van ouderen. De spellen in onze webshop zijn van extra stevige kwaliteit, vaak in een grotere uitvoering en houden rekening met de interesses en mogelijkheden van de ouderen. Zo is er het reminiscentie-spel Terugblik, zijn er spellen met geuren of smaken, speciale puzzels vaak duurzaam gemaakt van hout, bordspellen en bewegingsspellen. Zoekt u een plezierig tijdverblijf voor ouderen, uw vader of moeder? Een cadeau voor oma of opa? U vindt het in de webwinkel van SpelPlus! Puzzels en spelletjes voor ouderen. Veel spelletjes zijn geschikt voor ouderen om samen in groepen te spelen zoals in verzorgingshuizen en de dagopvang.
vakantie tenerife herfstvakantie
Wie weet een gezelschapsspel voor 10 personen: Speladvies Bordspelmania.
Dit is een tactisch dobbelspel met als thema Formule Eén / Grand Prix. Je moet goed opletten in welke versnelling je zit en op tijd op of juist terugschakelen. Volgens mij moet je hiervoor naar de spellenspeciaalzaak. Weerwolven van Wakkerdam schijnt een heel leuk spel te zijn voor groepen van deze omvang.
houten poorten
Spelhuis Bordspellen voor groepen Spelhuis.
Type spelers /. Ben je gek van Weerwolven, Codenames, Times Up, dan zit je goed bij onderstaande selectie van spellen die gespeeld kunnen worden door groepen. Bij ons is Sarah hier helemaal gek van en de specialist ter zake. Je kan haar altijd vragen voor wat persoonlijk advies.
Lening simulatie
bol.com Spel voor Volwassenen kopen? Kijk snel!
Bekijk alles van De Kolonisten Van Catan. Alles van 999 Games. Top 10 leukste spellen voor kerst. De leukste gezelschapsspellen. Alles in Educatieve spellen. Anderen zochten ook: tiny tins. Anderen zochten ook: halli galli. Anderen zochten ook: party en co.
verstopt wc
7 leukste spel ideeën voor grote groepen groepsspelen. 7 leukste spel ideeën voor grote groepen groepsspelen.
Jij bent aan de beurt om het jaarlijkse weekendje weg te organiseren. En natuurlijk denk je daar pas een paar maanden voor het betreffende weekend. 2 reacties to 7 leukste spellen voor grote groepen, nummer 3 is de hype van 2017.
loodgieters
Spellengek top 10: grote groepen.
Spellengek top 10: grote groepen. Onze favoriete spellen voor 6 spelers of meer. Eindelijk een echt leuke partygame. Fische Fluppen Frikadellen. Het enige spel waarbij je met meerdere borden samen kunt spelen waardoor extra tijdsdruk ontstaat. De grote Dalmutti. Melig spel dat juist leuk is doordat het niet eerlijk is.
Zoeken Spelen.
Wie 6 gooit mag naar de appel lopen en er van beginnen eten, tot de volgende 6 gegooid wordt. Speluitleg Beide spelers hurken neer met een stok in de knieholte. De armen worden onder de stok gestoken, met de handen voor de knieën gevouwen.

Contacteer ons