Zoeken naar gezelschapsspellen voor grote groepen

 
gezelschapsspellen voor grote groepen
Kamp spellen Kampidee.nl.
Kampidee is de website voor alle tips voor alle soorten kampen. Van zomerkamp tot Zeilkamp kampidee heeft het idee voor jullie kamp. Naast tips staan er ook handige formulieren en documenten op voor het aantrekken van sponsoren of een begroting excel sheet.
Wie is de spion Spellen voor teams en grote groepen Dol Events.
is uitdagende teambuilding vol ludieke en sportieve opdrachten. Groepen van ca 7 personen gaan met elkaar de competitie aan en strijden om de pot. Alles draait om samenwerking en je tegenstanders te slim af zijn. Het team met de beste score opent de kluis en krijgt de hoofdprijs, of?
Spelletjes voor Kinderen Veilig spelen op kinderspelletjes.be!
We hebben spelletjes voor groep 1, voor groep 2, voor groep 3 en voor kinderen uit groep 4 hebben we spelletjes, maar natuurlijk ook voor de hogere groepen. Kinderspelletjes tot 4 jaar vind je in de peutercategorie. Ook hebben we een heel aantal sportieve categorieën. Tennis, voetbal, basketbal, golf, ping pong er is keus genoeg. De Kop Basketbal-spellen worden vaak gespeeld. Ze zijn ook erg leuk, je bestuurt een poppetje met een heel groot hoofd en een hele grote hand.
Bordspellen van 999 Games bij Spelmagazijn Spelmagazijn.
Er werken een dertigtal mensen voor 999 Games. 999 Games heeft er mee voor gezorgd dat het tijdverdrijf spellen spelen in België en Nederland open getrokken wordt naar een groot publiek. Ze richten zich met hun gezelschapsspellen niet op één specifieke doelgroep, maar hebben voor elk wat wils. Hun spellen zijn onder te brengen in drie grote groepen nl.
Spel voor Volwassenen kopen? Kijk snel! bol.com.
Spellen voor volwassenen. Spellen voor Volwassenen. Spellen voor 9-12 jaar. Spellen voor 13 jaar en ouder. Spellen voor 5-6 jaar. Spellen voor 7-8 jaar. Spellen voor 4 jaar. 999 Games Spellen. Spellen voor 3 jaar. Bordspellen voor Volwassenen. Spelletjes voor 2 personen.
Spelplus: leuke spellen voor ouderen en dementerenden.
SpelPlus biedt een ruim assortiment met gezelschapsspellen voor ouderen en mensen met een beperking. Spellen voor de interesses en mogelijkheden van ouderen. De spellen in onze webshop zijn van extra stevige kwaliteit, vaak in een grotere uitvoering en houden rekening met de interesses en mogelijkheden van de ouderen. Zo is er het reminiscentie-spel Blik op Vroeger, zijn er spellen met geuren, speciale puzzels vaak duurzaam gemaakt van hout, bordspellen en bewegingsspellen. Zoekt u een plezierig tijdverblijf voor ouderen, uw vader of moeder? Een cadeau voor oma of opa? U vindt het in de webwinkel van SpelPlus! Puzzels en spelletjes voor ouderen. Veel spelletjes zijn geschikt voor ouderen om samen in groepen te spelen zoals in verzorgingshuizen en de dagopvang.
Buitenspeeldag: 10 minispelletjes Tumult.
De spelers staan achter elkaar in een kring. Iedereen legt zijn handen op de schouders van degene die voor hem staat. Vervolgens gaan alle spelers tegelijkertijd door de knieën. Iedereen komt dus op de schoot terecht van degene die achter hem staat.
Teambuilding spelletjes Locat Events.
U heeft dus een ruime keuze in teambuilding spelletjes. Zo hebben we verschillende teambuilding spelletjes voor groepen groter dan 10p; bv een levensgroot tafelvoetbalspel Matchball, Reuze katapult, rafting boten, Highland Games. Sportieve en rustige spelletjes voor uw teambuilding. De begrippen sportief en rustig verschillen van persoon tot persoon.
Object moved.
Groepsaccommodatie D'n' Eik te Uden, spellenverhuur.
Het gezelschapsspel kost 15, per dagdeel ochtend, middag of avond Zeskamp. Huur bij ons 6 complete spellen met spelregels voor een ochtend of middag plezier. De spelleider maakt groepen van 5 personen. Hij/zij legt de spelregels uit en noteert de score. De spellen zijn.: big bag springen: springen in grote zak.

Contacteer ons