Zoeken naar gezelschapsspellen voor grote groepen

 
gezelschapsspellen voor grote groepen
Spellen voor grote groepen Scoutpedia.nl.
Deze pagina geeft een paar suggesties voor spellen voor grote groepen, die je kunt gebruiken om zelf een groot spel mee te bedenken. Verdere inspiratie kun je zoeken door rond te neuzen op websites van nationale en internationale evenementen zoals bijvoorbeeld de jamboree.
opkoper auto met schade
De leukste spellen en activiteiten voor een groep.
Alle deelnemers zitten in een grote kring en hebben een blinddoek voor. Een iemand van het tweetal heeft een eetlepel in de hand. In het midden van de kring staat een pan of schaal met eten. Denk hierbij aan havermout of muesli. De spelers proberen een lepel vol eten uit de pan mee te nemen en die aan de andere speler te voeren. Een hilarisch spel, wat voor veel plezier en rommel zorgt. Ratten en Raven. De deelnemers worden verdeeld in twee groepen, de ratten en de raven.
hypotheek
Wie weet een gezelschapsspel voor 10 personen: Speladvies Bordspelmania.
Take 5 is een goed idee. Opsplitsen in 2 groepen van 5 en dan aan het einde iets met de hele groep doen, is naar mijn mening het beste idee. Van alle gesuggereerde spellen is er niet 1 spel dat avondvullend is. Het leven is net ganzenborden. Je kunt steeds weer opnieuw beginnen, tenzij je in de put blijft zitten. Geplaatst: ma 28 dec 2009, 1717.: Als je een partygame wilt dan kan ik 30 seconds van 999 games aanraden. Dit spel is ook bij standaard speelgoedwinkels goed te krijgen. Time's' up schijnt ook heel leuk te zijn, maar dat heb ik nog nooit gespeeld en is denk ik iets minder makkelijk te krijgen. Weerwolven is als de groep in de juiste stemming is en je een goede spelleider hebt ook zeker de moeite waard. En voor 7 a 8 euro kan je je daar geen buil aan vallen. Geplaatst: ma 28 dec 2009, 2055.: Woonplaats: Sint-Truiden BE. Behalve de reeds genoemde spellen vond ik deze nog.: Leader 1 Ghenos Games/Rio Grande. Giro d'Italia' Ghenos Games/Rio Grande. Ricochet Robots Rio Grande /Rasende Roboter Hans im Glück. Die Kutschfahrt zur Teufelsburg Adlung Spiele. De grote Wetenschapsquiz Brand X Games 2000.
slotenmaker antwerpen
Spellengek top 10: grote groepen.
Spellengek top 10: grote groepen. Onze favoriete spellen voor 6 spelers of meer. Eindelijk een echt leuke partygame. Fische Fluppen Frikadellen. Het enige spel waarbij je met meerdere borden samen kunt spelen waardoor extra tijdsdruk ontstaat. De grote Dalmutti. Melig spel dat juist leuk is doordat het niet eerlijk is.
lenen
Zoeken Spelen.
Wie 6 gooit mag naar de appel lopen en er van beginnen eten, tot de volgende 6 gegooid wordt. Speluitleg Beide spelers hurken neer met een stok in de knieholte. De armen worden onder de stok gestoken, met de handen voor de knieën gevouwen.
Slotenmaker
5x leuke spelletjes waar je enkel pen en papier voor nodig hebt Seks Relaties Nina HLN.
Kempense stellingbouwer ziet grote toekomst voor tijdelijke werfdaken: Waterdichte" oplossing tijdens renovaties." Zij" was totaal out of my league met haar grote bos rode krullen, haar billen, haar borsten." Voor mij een glaasje wijn: wat je drankje op een eerste date over jou verklapt.
loodgieters
7 leukste spel ideeën voor grote groepen groepsspelen. 7 leukste spel ideeën voor grote groepen groepsspelen.
Daarom ter inspiratie voor jou de 7 leukste ideeën van spellen voor grote groepen. Heb je dus nog familiedag ideeën nodig of vriendenweekend ideeën nodig, lees dan hieronder de 7 tips. De 7 leukste spellen voor grote groepen. Geocaching spellen buiten volwassenen / kinderen.
ScoutingDump groepsspel.
Kolonisten van Catan. Kolonisten aangepast voor grote groepen. Spel voor ploegen patrouilles met verschillende posten. Strategokaartjes voor levend stratego. Printen, uitknippen en je hebt hele mooie kaartjes! Highlandgames, oorspronkelijk gemaakt voor een Welpengroep. Maar ook goed te gebruiken voor andere speltakken.

Contacteer ons