Zoeken naar gezelschapsspellen voor grote groepen

 
gezelschapsspellen voor grote groepen
Zoeken Spelen.
Wie 6 gooit mag naar de appel lopen en er van beginnen eten, tot de volgende 6 gegooid wordt. Speluitleg Beide spelers hurken neer met een stok in de knieholte. De armen worden onder de stok gestoken, met de handen voor de knieën gevouwen.
Autolening
Wie weet een gezelschapsspel voor 10 personen: Speladvies Bordspelmania.
Opsplitsen in 2 groepen van 5 en dan aan het einde iets met de hele groep doen, is naar mijn mening het beste idee. Van alle gesuggereerde spellen is er niet 1 spel dat avondvullend is. Het leven is net ganzenborden. Je kunt steeds weer opnieuw beginnen, tenzij je in de put blijft zitten. Geplaatst: ma 28 dec 2009, 1717.: Als je een partygame wilt dan kan ik 30 seconds van 999 games aanraden. Dit spel is ook bij standaard speelgoedwinkels goed te krijgen. Time's' up schijnt ook heel leuk te zijn, maar dat heb ik nog nooit gespeeld en is denk ik iets minder makkelijk te krijgen. Weerwolven is als de groep in de juiste stemming is en je een goede spelleider hebt ook zeker de moeite waard. En voor 7 a 8 euro kan je je daar geen buil aan vallen. Geplaatst: ma 28 dec 2009, 2055.: Woonplaats: Sint-Truiden BE. Behalve de reeds genoemde spellen vond ik deze nog.: Leader 1 Ghenos Games/Rio Grande. Giro d'Italia' Ghenos Games/Rio Grande. Ricochet Robots Rio Grande /Rasende Roboter Hans im Glück. Die Kutschfahrt zur Teufelsburg Adlung Spiele. De grote Wetenschapsquiz Brand X Games 2000.
lening
Spellengek top 10: grote groepen.
Spellengek top 10: grote groepen. Onze favoriete spellen voor 6 spelers of meer. Eindelijk een echt leuke partygame. Fische Fluppen Frikadellen. Het enige spel waarbij je met meerdere borden samen kunt spelen waardoor extra tijdsdruk ontstaat. De grote Dalmutti. Melig spel dat juist leuk is doordat het niet eerlijk is.
artiesten boeken
5x leuke spelletjes waar je enkel pen en papier voor nodig hebt Seks Relaties Nina HLN.
Deze 5 gezelschapsspelletjes kan je met iedereen op het familiefeest spelen, en je hoeft er geen dure spellen voor in huis te hebben. Pen en papier volstaan voor een dosis familiaal spelplezier. Succesnummer op elke gelegenheid met een groot gezelschap is Time's' Up. Het is een bestaand gezelschapsspel dat je zo in de winkel kan kopen, maar met pen en papier kan je het spel ook zelf maken. Verdeel het gezelschap in minimum twee verschillende groepen, maar je kan zoveel teams maken als je wil.
Spellen voor grote groepen Scoutpedia.nl.
Deze pagina geeft een paar suggesties voor spellen voor grote groepen, die je kunt gebruiken om zelf een groot spel mee te bedenken. Verdere inspiratie kun je zoeken door rond te neuzen op websites van nationale en internationale evenementen zoals bijvoorbeeld de jamboree.
7 leukste spel ideeën voor grote groepen groepsspelen. 7 leukste spel ideeën voor grote groepen groepsspelen.
Wie is de Mol Spellen voor groepen buiten en binnen. Dit spel mag natuurlijk in onze top 7 van spellen voor grote groepen niet ontbreken. Iedereen kent namelijk het zon beetje meest bekeken groepspel op de Nederlandse tv: Wie is de Mol.
Leuke spellen om op oudjaarsavond te spelen Kunst en Cultuur: Feestdagen.
Het is de taak om de weerwolven te vinden, die iedere nacht de dorpsbewoners één voor één opeten. Lukt het de dorpsbewoners om te achterhalen wie de weerwolven zijn? Er bestaat ook een uitbreiding voor dit spel. Het leukste is om dit te spelen met een grote groep mensen.

Contacteer ons