Op zoek naar actieve gezelschapsspellen?

 
actieve gezelschapsspellen
5x leuke spelletjes waar je enkel pen en papier voor nodig hebt Seks Relaties Nina HLN.
Vervolgens kan je nog een tweede ronde spelen waarin je de personen op de briefjes moet uitbeelden, en een derde waarin je slechts één woord mag gebruiken om de persoon op het papiertje te omschrijven. Zo strik je het perfecte strikje.
Bank
Buitenspeeldag: 10 minispelletjes Tumult.
Het is de bedoeling dat elke deelnemer de teller tikt als die aan het tellen is. De deelnemers hebben telkens minder tijd om zich te verstoppen en de teller heeft het steeds makkelijker om deelnemers te zien. Blijf tellen tot er 1 persoon overblijft.
lenen berekenen
Levende bordspellen.
Breng Kolonisten van Catan naar een nieuw level! Speel het nu real life in een stad naar keuze: een geweldig actieve groepsactiviteit en ultieme teambuilding. Net als bij het bordspel gaan jullie grondstoffen verzamelen, straten, dorpen en steden bouwen en de tegenstanders overmeesteren.
Boxsprings
Lijst van buitenspellen Scoutpedia.nl.
Hier een overzicht van spellen die je buiten maar niet noodzakelijk in het bos, in de stad of in of op het water kunt spelen en die je kunt gebruiken voor de opkomsten. Avonturen op Dolfijneneiland. De kat en de muis.
Zoek een spel.
Piraten Oorlog Piratenoorlog Voetje-van-de-vloer Ballen Gooien Ontwijken Ridders Puppy's' Soldaten Vechten Gevecht Veldslag Kanon Kanonnen Geschiedenis Zee Oceaan Spelen Lopen Actie Fantasie Verbeelding Magie Springen. Piraten Oorlog Piratenoorlog Voetje-van-de-vloer Strategie Tactisch Ballen Gooien Ontwijken Ridders Puppy's' Soldaten Vechten Gevecht Veldslag Kanon Kanonnen Geschiedenis Zee Oceaan Spelen Lopen Actie Fantasie Verbeelding Magie Springen.
Jeugdbeweging: spelletjes, activiteiten, programma's.'
Ik Zit In Het Groen. Mijn Tanta Gaat Op Reis. Frank In De Kous. In en Uitbreken. 2Heks in De Pan. 3 Is Teveel, 2 Is Te Weinig. Dood Of Levend. Jeu De Band. In De Beek, Uit De Beek.
Gezelschapsspellen De Speelvogel.
Beide winkels zijn open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 18u doorlopend. Gesloten op zon en feestdagen maandag. Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van al onze tofste artikelen en nieuwtjes.
Speldatabase.
k orte i nformatie. Welkom bij de grootste Nederlandstalige database met recensies over bord en gezelschapsspellen uit binnen en buitenland. Jaar van uitgifte.: Minimum aantal spelers.: Maximum aantal spelers.: vanaf 9 12j. 16 tot 45. Taal van spelregels.: Land van oorsprong.: Onderscheiding in 2010, Frankrijk Duitsland Nederland 2010, As d'Or' de Cannes, Spiel des Jahres 2010, Nederlandse Spellenprijs 01. In het spel Dixit proberen spelers eigen gellustreerde kaarten te koppelen aan de omschrijving van de actieve speler zodat hun kaart achteraf door de groep geselecteerd wordt.

Contacteer ons