Op zoek naar leuke gezelschapsspellen 2015?

 
leuke gezelschapsspellen 2015
Spel 2018 in Antwerpen Bordspeler.nl.
Met de uitgeversrally kun je leuke prijzen winnen, ook wanneer je maar een paar spellen hebt ontdekt. Bordspelmania organiseerde een populaire uitgeversrally. Medeorganisator Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen zorgt er elk jaar voor dat op SPEL een indrukwekkende verkoopstand is ingericht waar je kan snuffelen tussen fonkelnieuwe titels en klassiekers.
4 leuke bordspellen voor op je smartphone GSMinfo.nl.
4 leuke bordspellen voor op je smartphone. 4 leuke bordspellen voor op je smartphone. Apps Door Stan Hendriks, 20 december 2015 om 1600.: Waar veel mensen het spelen van een bordspel als iets traditioneels en ouderwets zien, zijn er toch al erg veel van deze games vertegenwoordigd op mobiele apparaten in de vorm van een app. GSMinfo.nl zet de leukste bordspellen voor je smartphone of tablet op een rij. Nog niet te lang geleden, en misschien nog steeds wel, kroop je voor een bordspelletje met zijn allen gezellig om de tafel. Het spel werd opgezet, de stukken verdeeld en je begon met spelen. Er kwam geen scherm of een internetverbinding aan te pas. Maar doordat de meest populaire bordspellen tegenwoordig vaak ook op een mobiel apparaat te spelen zijn, is het nu wel even anders.
Het warmste café voor Moeders voor vrede.
Kom op woensdag 23 december 2015 tussen 13 en 20 uur naar Het warmste café in de cafetaria van Woonzorgcentrum De Boomgaard Langemark Lekkerboterstraat via Zonnebekestraat. Geniet van: heerlijke drankjes, een uitgebreid taartenbuffet, gezelschapsspellen, live muziek. voor de jongsten Knutsel een leuke vredesduif voor de kerstboom.
Home Gouden Ludo.
In de familiecategorie ging de prijs naar Rovers van de Noordzee van Shem Phillips, uitgegeven bij White Goblin Games. In dit toegankelijke spel, plaatsen de spelers in elke beurt een spelfiguur op het spelbord en nemen ze een andere figuur weer terug. Afhankelijk van op welke locatie van het spelbord ze dat doen, voeren ze de verschillende bijhorende acties uit. Zo verzamel je een bemanning, zorg je voor voldoende proviand en ga je op rooftocht. Het type spelfiguur bepaalt dan weer hoe sterk de uitgevoerde acties zijn. Rovers van de Noordzee is daarmee een zgn. worker-placement spel, maar laat die term je vooral niet afschrikken. In het genre is het een absoluut instapmodelletje. De prijs voor het beste expertspel ging naar Wingspan van Elizabeth Hargrave, uitgegeven bij 999 Games.
11 Leuke Gezelschapsspellen voor 6 Personen Spellenwijs.
Om de leuke gezelschapsspellen voor 6 personen op een overzichtelijke manier aan je te presenteren, heb ik dit blog opgedeeld in 4 onderdelen.: Leuke dobbelspellen voor 6 personen. Leuke kaartspellen voor 6 personen. Leuke bordspellen voor 6 personen. Leuke uitbreidingen voor 6 personen.
Dit is de top-10 leukste gezelschapsspellen voor volwassenen.
De grootste fanatiekeling. Bovendien bestaan er tegenwoordig eindeloos veel leuke spellen voor volwassenen. Leer je je vrienden ook weer eens op een andere manier kennen; wie van jullie is de grootste fanatiekeling, wie blijkt een meesteronderhandelaar en wie kan er echt niet tegen zn verlies? De top-10 gezelschapsspellen. We hebben de tien leukste gezelschapsspellen voor volwassenen op rij gezet. Slijp de messen, rol de spierballen en let the games begin. Laat je opsluiten in een bordspel Escape Room The Game. Om te ontsnappen uit een escape room hoef je jezelf niet per se op te sluiten in een spannende kamer. Met Escape Room The Game doe je die ontsnappingspogingen gewoon vanuit de huiskamer. In dit uitdagende en onvoorspelbare bordspel los je samen een mysterie op door te zoeken naar verborgen aanwijzingen en het oplossen van raadsels. Binnen een uur moet het opgelost zijn, want de Chrono Decoder telt genadeloos af van 60 naar 0. Omdat je dit spel echt samen speelt, is teamwork, goede communicatie en vindingrijkheid vereist.
Gezelschapsspelletjes zijn terug van nooit weggeweest De Standaard.
Een risk-achtig concept, maar zonder klassieke dobbelstenen, waarbij je met verschillende rassen speelt en elkaar van de te kleine kaart probeert af te duwen. Beide versies zijn afzonderlijk te spelen met 2 tot 5 spelers. Er bestaat een uitbreidingskaart die meteen beide dozen speelbaar maakt voor 6 spelers.
Spellen nominaties Speelgoed Mertens Speciaalzaak in gezelschapsspellen.
Speelgoed van het jaar 2015 in België én Nederland. Winnaar Nederlandse spellenprijs 2016 categorie expertspel. Winnaar Deutscher Spielepreis 2015. International Gamers Award 2015. Spel van het jaar 2015 Nederland categorie familiespellen. Spel van het jaar 2014. Spiel des Jahres 2014. De legenden van Andor. Kennerspiel des Jahres 2013. Spel van het jaar 2014 NL. De legenden van Andor: de Laatste Hoop. Kennerspiel des Jahres 2014. Gouden Ludo België 2014. Nominatie Spel van het jaar Nederland 2015. Speelgoed van het jaar 2014 België. spel van het jaar 2014 Nederland. Scotland Yard Master. spel van het jaar 2014 België. Spel van het jaar 2013. Agricola: 2 spelers. Gouden Ludo België 2013. Kinderspiel des jahres 2013. Genomineerd in Nederland voor speelgoed van het jaar 2014.
Dubbelpunt december 2015 by Chirojeugd Vlaanderen Issuu. Issuu. Issuu.
Features Fullscreen sharing Embed Statistics Article stories Visual Stories SEO. Designers Marketers Social Media Managers Publishers Use Cases. Help Center Webinars. Fullscreen sharing Embed Statistics Article stories Visual Stories SEO. Designers Marketers Social Media Managers Publishers Use Cases. Help Center Webinars. Published on Dec 1, 2015.
We spelen een spel vanavond Leuke wereld.
Ik heb daar de leukste herinneringen aan over gehouden! Daarom heb ik ten onze huize de ouderwetse gezelschapsspelletjesavond terug ingevoerd. Want wat is er leerrijker en gezelliger dan samen spelletjes spelen in plaats van uren achter schermpjes te zitten? Bovendien hebben we hier nog een heleboel gezelschapsspelletjes staan van toen ik klein was, of exemplaren die ik in de Kringwinkel vond én Dreamland bracht onlangs een eigen spelletjescollectie op de markt met leuke nostalgische spelletjes zoals Raad jij w ie?

Contacteer ons